Χτισμένες σε αμφιθεατρικό σημείο και με θέα το γραφικό λιμανάκι του Όρμου Παναγίας βρίσκονται οι "ΟΙΚΙΕΣ ΔΑΣΕΑ".
  • Σε μικρή απόσταση μπορείτε να απολάυσετε την παραλία Τρανή Αμμούδα.
  • Απολάυστε μια μοναδική εμπειρια διακοπών για εσάς και την οικογένεια σας.
  • Το συγκρότημα αποτελείται από διόροφες κατοικίες και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα η καθεμία.
  • Τα διαμερίσματα μας σας προσφέρουν άνεση και ηρεμία, στον ειδυλλιακό Όρμο Παναγιάς.
  • Οι "ΟΙΚΙΕΣ ΔΑΣΕΑ" διαθέτουν επίσης πλυντήριο, σε ειδικό χώρο.
Dasea Houses
Χτισμένες σε αμφιθεατρικό σημείο και με θέα το γραφικό λιμανάκι του Όρμου Παναγίας βρίσκονται οι "ΟΙΚΙΕΣ ΔΑΣΕΑ".

Το συγκρότημα αποτελείται από διόροφες επιπλωμένες, διαμπερείς κατοικίες και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα η καθεμία. Το ισόγειο διαθέτει καθιστικό, τραπεζαρία, τηλεόραση, κλιματιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (μαγειρικά σκεύη, μεγάλο ψυγείο, ηλεκτρικό πολυκουζινάκι), και WC. Ο πρώτος όροφος διαθέτει WC/μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια με μπαλκόνια που έχουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα. Στο συγκρότημα υπάρχει επίσης ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Οι "ΟΙΚΙΕΣ ΔΑΣΕΑ" διαθέτουν επίσης πλυντήριο, σε ειδικό χώρο, για χρήση από του επισκέπτες τουΣτον Όρμο Παναγίας θα βρείτε super market, ψαροταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, φούρνο κλπ, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί φρέσκα ψάρια από τους ψαράδες της περιοχής. Πολύ κοντά (~300 μέτρα), βρίσκεται και η πανέμορφη παραλία Τρανή Αμμούδα (Λιβροχιό) όπου μπορείτε να χαρείτε την ζεστή θάλασσα καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Επίσης από το λιμανάκι του 'Ορμου Παναγίας πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια για τον περίπλου της χερσονήσου του Αγίου Όρους, καθώς και ημερήσιες εκδρομές με τουριστικά σκάφη στα νησάκια της περιοχής.